Eurooppa > Ranska > Rhone-Alpes > Savoie > Arc 1800 > Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel

Tietoa Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel

Tervetuloa varauspalveluumme portaalin PensionHotel Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel. Katso lisätietoja Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel. Löydät kuvaus, sijainnista, hinnoista, palveluista, ympäristöstä. Ennen varata leirin, katso saatavuus Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel. Nauti loman Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel toiveidesi mukaan.

  • Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel

Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel: Eläke Majoitus Arc 1800 – Pensionhotel - EläkkeetPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel: Eläke Majoitus Arc 1800 – Pensionhotel - EläkkeetPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel: Eläke Majoitus Arc 1800 – Pensionhotel - EläkkeetPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel: Eläke Majoitus Arc 1800 – Pensionhotel - EläkkeetPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel: Eläke Majoitus Arc 1800 – Pensionhotel - EläkkeetPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel: Eläke Majoitus Arc 1800 – Pensionhotel - EläkkeetPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel: Eläke Majoitus Arc 1800 – Pensionhotel - EläkkeetPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel: Eläke Majoitus Arc 1800 – Pensionhotel - EläkkeetPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel: Eläke Majoitus Arc 1800 – Pensionhotel - EläkkeetPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel: Eläke Majoitus Arc 1800 – Pensionhotel - EläkkeetPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel: Eläke Majoitus Arc 1800 – Pensionhotel - EläkkeetPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel: Eläke Majoitus Arc 1800 – Pensionhotel - EläkkeetPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel: Eläke Majoitus Arc 1800 – Pensionhotel - EläkkeetPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel: Eläke Majoitus Arc 1800 – Pensionhotel - EläkkeetPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel: Eläke Majoitus Arc 1800 – Pensionhotel - EläkkeetPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel: Eläke Majoitus Arc 1800 – Pensionhotel - EläkkeetPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel: Eläke Majoitus Arc 1800 – Pensionhotel - Eläkkeet
Nimi:  Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel
Katu:  Zac Du Chantel/ Arc 1800
Kaupunki:  73700 Arc 1800
Seutukunta:  Savoie
Maakunta:  Rhone-Alpes
Valtio:  Ranska
Kartta:  mene kartta
Keskimääräinen hinta:
henkilö/yö
168 €
 

 Tämä teksti on saatavilla myös: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel ligt in het skigebied Arc 1800 en biedt appartementen op 8 minuten lopen van de Chantel-skilift. De accommodatie beschikt over een wellnesscentrum met een sauna, een hamam en een verwarmd binnenzwembad. Op verzoek en tegen een toeslag zijn er massage- en schoonheidsbehandelingen beschikbaar. Alle appartementen hebben een loungeruimte met een tv en een ingerichte kitchenette. De eigen badkamer is uitgerust met een bad of een douche. Sommige appartementen hebben een balkon. 's Winters kunt u vers brood en zoete deegwaren bestellen voor het ontbijt en zijn er voor het diner regionale gerechten verkrijgbaar. Het resort beschikt ook over een aantal bars. Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel heeft ook een fitnesscentrum, waar tegen een toeslag lessen worden gegeven. Er is een skischool voor kinderen aanwezig. In de omgeving zijn skiën, wandelen en tochten met een hondenslee populaire activiteiten Het treinstation Bourg Saint-Maurice ligt op 17 km van Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel. Er zijn bussen tussen het station en de accommodatie beschikbaar. Met de auto bent u in 1,5 uur bij de luchthaven Chambéry-Savoie.


Belangrijke informatie

Na het afronden van uw reservering kunt u telefonisch de exacte locatie van uw accommodatie bespreken. De locatie van uw voorkeur is onder voorbehoud van beschikbaarheid en hiervoor wordt een toeslag in rekening gebracht. Als u 6 nachten of korter in de accommodatie verblijft, kunt u inchecken vanaf 14.00 uur en uitchecken voor 12:00 uur. Laat uitchecken tot 17:00 uur is mogelijk onder voorbehoud van beschikbaarheid. Als u 7 nachten of langer in de accommodatie verblijft, kunt u inchecken vanaf 17:00 uur en uitchecken voor 10:00 uur. De prijzen zijn inclusief: beddengoed, handdoeken (1 grote handdoek en 1 kleine handdoek), een keukenhanddoek, een badmat, een schoonmaakset, opgemaakte bedden bij aankomst, de eindschoonmaak (behalve de keuken en de afwas), basis-WiFi, een tv en alle belastingen en toeslagen (behalve de toeristenbelasting). Onbeperkte WiFi is beschikbaar tegen een toeslag. U heeft gratis toegang tot het verwarmde binnenzwembad, de sauna, de hamam, de ruimte met cardio-apparatuur en de ontspanningsruimte van de accommodatie. Voor de toegang tot de spa en de massage- en schoonheidsbehandelingen geldt een toeslag. Er is een gratis babypakket beschikbaar voor kinderen jonger dan 2 jaar met een gewicht van minder dan 15 kg. Dit pakket bestaat uit 1 kinderbedje met lakens, 1 kinderstoel, 1 opvouwbare kinderwagen, 1 aankleedkussen en 1 babybadje (op verzoek en onder voorbehoud van beschikbaarheid). Als u een factuur nodig heeft, dan dient u er rekening mee te houden dat deze op naam komt te staan van de persoon die vermeld staat in de reservering. Openingstijden van de receptie: - 's zomers van zondag tot en met vrijdag van 08:00 tot 12:00 uur en van 15:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 22:00 uur - 's winters (van 9 december 2016 tot en met 23 april 2017) van zondag tot en met vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 07:00 tot 23:00 uur U wordt verzocht de openingstijden bij de accommodatie te controleren aangezien deze kunnen variëren. U wordt verzocht voor uw aankomst contact op te nemen met de receptie, zodat aan u kan worden doorgegeven in welke accommodatie u verblijft (Chantel 1 of 2). Als het totaalbedrag van de reservering niet binnen de in de voorwaarden vermelde termijn is betaald, kan de accommodatie de reservering annuleren en annuleringskosten in rekening brengen. Huisdieren worden alleen op vertoon van een inenting tegen hondsdolheid toegelaten. Voor huisdieren gelden de volgende toeslagen: - voor een verblijf van 1 tot en met 6 nachten EUR 10 per huisdier per nacht - voor een verblijf van 7 nachten of langer EUR 65 per huisdier per week Een borg van EUR 500 voor incidenten is vereist bij aankomst. Deze borg is volledig restitueerbaar bij het uitchecken, na inspectie van de accommodatie.

 
 
facebook g+ twitter